BE
FR
GB
DE
0 items
Aanmelden
Zoeken
Toon menu
HOME
RECEPTEN
Video's
Alle categorieën
Oliën-Vetten-Margarines
Aigremont
Delizio
Debic
Chai-Drinking Powders-Combucha
Bodhi
Baru
Razzle
Vegan
Alpro
Oatly
Zuivel
Boter
Zuivel
Chocolade
Callebaut
Divers
Ijs en Patisserie
Leagel
Disposables
Lepelgebakcups
Meer categorieën ...
Fruit
Diepvries Fruit
Fruitchips
Eieren-Eiproducten
eieren
Eiproducten
Siropen
Glutenvrij
Doumix
Squeeze
Fruit Elixir
Sauce
Meer categorieën ...
Belle Hélène
24/03/2025 17:45
Belle Helene
Ingrediënten
Basismix melk
ForIce Vanille Pasta art.nr. 214202
Leagel variegato Peer art.nr. L332905
ForPastry Choctella Puur art.nr. 225004
Werkwijze
Voeg 25 gram ForIce Vanille Pasta toe aan 1000 gram basismix melk.
Draai het ijs af.
Spatel de variegato Peer rijkelijk op en door het ijs.
Spatel Choctella Puur door het ijs en decoreer de bak hiermee af
Categories
Algemeen
Video